Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

 

 

 

 

 

ONE-LiNE RADIO:

 

 

 

ШКОЛА ВЕСТ:

 

 

 

 

 ШКОЛА:

 

 

 ЖИВЫЕ:

 

КЛУБ:

Вступи !Вступи !

 

 

 

 


 РЕПОСТИ: Репости!Репости!

 

 

Для связи:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atenţie!

 

Pregătim un profil IG pentru publicul vorbitor de limba română!

 

Urmăriți noutățile!

 

 

PROFILAXIA PROBLEMELOR

Profilaxia este un ansamblu de măsuri matrice, care vizeaza prevenirea apariției unor posibile probleme, bariere și obstacole în realizarea sarcinelor atribuite, și eliminarea factorilor de risc pentru dezvoltarea lor. Măsurile preventive sunt componenta cea mai importantă a sistemului de viață cu BUNUL-SIMȚ, care vizează formarea activității sociale, succesul personal și motivația pentru un stil de viață sănătos printre pământeni, precum și bucuria de a obține victorii și de a depăși dificultăți.

 

În viața tuturor, se întâmplă  situații dificile. Așa a fost și așa va fi sub Lună. Toată lumea are probleme, fără excepție. Talentul real și arta constău nu numai în depășirea dificultăților și problemelor, dar și în măsuri profilactice pentru simplificarea vieții și păstrarea forței. Când trăiești SINCER în raport cu tine însuți - ești capabil să-ȚI RECUNOȘTI PROBLEMELE! Toată lumea are o grămadă de probleme care nu au fost rezolvate încă din copilărie. Pentru a face acest lucru, suntem cu toții aici și suntem într-o închisoare - Pământul, din care există doar două căi de ieșire - a se descompune, a putrezi și a merge la o reîncarnare, pășind pe aceeași greblă sau mergem acasă atingînd TRANSFORMA.

DACĂ NU REZOLVĂM PROBLEMA, EA ÎNSĂȘI SE VA REZOLVA ÎN CEL MAI BUN MOD PENTRU SINE,  ȘI ÎN CEL MAI RĂU MOD PENTRU NOI!

     Acest lucru este clar pentru toată lumea. Mai este clar, că prevenirea problemelor  ușurează viața. Doar, la oameni de pe timpurile uniunii sovietice le-au implantat matricea destructivă asemanătoare la: "problemele trubuie rezolvate atunci cind apar" ... "Profilaxie? Prevenire?" - "nu, n-am auzit de aşa ceva" ...pfffffffff... Numai un complet cretin nu va crea măsuri pentru a exclude problemele inutile care pot apărea. Până la urmă, totul poate fi calculat dinainte, deoarece totul este algoritmic și matricial în TRADIȚIE!

Cine nu știe acest lucru este destinat să sufere și să sufere. Oricine cunoaște acest secret de viață și află despre legile naturii știe că este mai ușor și mai ieftin să calculăm opțiunile, variantele și dinainte să luăm măsuri și acțiuni preventive. Dar trebuie să muncești binișor. Și unde l-ai văzut pe iver cu o lopată? Leneș ești atunci când nu ințelegi ... și apoi mușcă-ți coatele de la realizarea faptului că „știind că vei cădea, măcar o pernă sub buci trebuia de pus”. Dar aceasta e pentru un nivel înalt de conștiință ... pentru cei care sunt la nivelul mușchiului sau lichenului, lor bineînțeles - nici nu le pasă. Aceștia nici măcar prezența unei probleme nu văd ... ce să mai spui în genere ...

Ce propun la toţi fara excepţie - AVÂND ÎN VEDERE ACTIVITATEA MEA TIMP DE MAI MULȚI ANI ȘI PRACTICA CONSTANTĂ DE LUCRU CU OAMENII ȘI VIZIONAREA A TOT FELUL DE SITUAȚII MATRICIAL ÎN FIECARE MINUT ȘI MULTIDIMENSIONAL:

Anunță-mă în avans - ce eveniment, măsură sau acțiune urmează să desfășorați sau să luați? Ce muncă sau acțiune așteptați să faceți? La ce vă pregătiți în viitorul apropiat? Ce fel de situație vă așteaptă? În ce dificultăți vă adînciți? Cu ce dilemă vă confruntați? Și în aer (pe skype) cu vocea, vă voi arăta capcanele pe care nu le vedeți și nu le cunoașteți și vom urmări împreună după un timp, ca această problemă nerezolvată să fie ÎNCHISĂ! Și după aceea - vom găsi următoarele sarcini și le vom rezolva și - vom continua să mergem mai departe până când veți înțelege cum sunt aranjate legile naturii și viața matrice. Și tot ceea ce este în natură este foarte matricial și algoritmic și previzibil și același model. Și dacă știți ȘABLONUL, atunci știți cum funcționează matricele. Înțelegeți ce vreau să spun? Astept sa mă contactati ... nu vă complicați viata - această comunicare este gratuită pentru dvs. Scrieți-mi o cerere de autorizare și descrieți situația pe Skype, așteaptați-vă rândul -  în lucru și ne vom cunoaște. Vă va plăcea - vă garantez! Mentoratul rezolvă tocmai această problemă - prin instrucțiuni, еste oferită asistența  în rezolvarea problemelor!

Pentru cei care nu au acces la skype - rezolvați problema, în vreun fel stabiliți conexiunea vocală cu mine. Dacă și acest lucru nu vă este disponibil - bine, atunci scrieți o scrisoare la mail, vom rezolva acest lucru prin corespondență.

 

 

Timpul zboară atât de repede încât uneori omul devine înfricoșăt

Până la urmă, într-o zi se va sfârși și nu va mai zbura cu totul - toți suntem muritori.

Și este foarte important, uneori, să te îndepărtezi de fluxul zilnic și să întrebi: „Faci exact ceea ce te face fericit?” ...

Tick-tock ... Timpul.. Timpul..

Oamenii sunt baterii ... EI pompează gavvahul de la oameni, iar pentru oameni -oamenii sunt sursa altei PUTERI!

Există oameni de resurse în această lume. Oamenii sunt baterii. La ei vin pentru energie. Pentru nutriție, lumină, ușurință. Întrucât ei cu esența lor îți diluează dregurile pentru un timp.

Acum este un moment atât de important când viața se luptă pentru oamenii de resurse. Încearcă să-l salveze de la ardere. Astfel de oameni plini de resurse sunt obosiți.

Aici rădăcina acestei filozofii -  să-ti pară rău de cineva mai puțin, să dai mai puțin, să-ți dai ție mai mult în cele din urmă.Astfel de oameni de  resurse sunt pur și simplu obosiți. Și dacă aceste scântei se sting, toată vatra se va stinge.

Astfel de oameni plini de resurse s-au săturat să hrănească fricile stupide a natarăilor din jur.

Oamenii de astfel de resurse au dreptul să fie obosiți.

 

Dacă oamenii aceștia de resurse au refuzat să va reîncărce din nou, atunci trebuie doar să știți despre situație .

Oamenii nu atât de plini de resurse - au devenit întăriți. Astfel de oameni de resurse au fost folosiți prea mult timp ca bricheta pentru țigările voastre.Pentru a vă calma, așteptați momentul fără a crea nimic pentru propria dezvoltare.

 

Astfel de oameni plini de resurse vă oferă energia vieții, dar voi lor - "mulțumesc",  și următoarea rundă de programe distructive anterioare. Și apoi din nou din mlaștină cu mâna întinsă.

Cu cât mergeți mai departe, cu atât va fi mai puțin acest freebie.

Viața tocmai a înțeles, nu este acel drum.

Viața va duce tot mai departe astfel de oameni plini de resurse. Va avea grijă din ce în ce mai mult.

Pentru ca restul să stea pe picioarele lor puternice și să poată face tot mai multe singuri. Sau să rămînă întinși pe marginea drumului ca o sarcină grea, având tot dreptul să se întindă acolo.

 

 

VEDE

CE SîNT VEDELE DE FAPT?

(informații esențiale pentru cei care se trezesc)

«VEDY»

 

"VEDE"

 

Ce sînt VEDELE - de fapt.

 

Ce sînt VEDELE inițial?

 

„ VEDE ” nu este ceea ce a lansat Akhinevich !!!

 

VEDE-  ESTE O GAMĂ COLECTIVĂ DE CUNOAȘTINȚE, CARE INCLUDE :

 

- INSUȘI LIMBA

 

(ca purtător de CUNOȘTINȚE ... transmise DOAR !!!  oral, prin viu grai, pentru a fi protejate de cei întunecați)

 

 

 

- TOATE LIMBILE LUMII:

 

(moarte, vii și fictive,alcătuite, înjurături, obscene, limbajul semnelor,larg cunoscute  sau foarte rare, puțin folosite (aceastea includ, de asemenea, limbile mineralelor, bacteriilor și microorganismelor, limbile lumii animalelor și lumii vegetale, limbajul Stelelor și a Pământurilor extraterestre, plus limba sunetului ADN-ului, atomilor, electronilor, protonilor, eterului și sferelor de exemplu)

 

 

 

- TOATE ARTIFACTELE ARCHEFACTE:

 

(țineți-vă minte cum este scris inițial)

 

Nu arheologie, ci arkeologie - EI nu-s în stare să găseasca ARK-ul lor deja timp de 6 secole ... Și această a LOR navă spațială - ARK, se află chiar în fața lor ... dar până cînd au uitat de aceasta.

- TOATE TIPURILE ȘI PURTĂTORII AI CREAȚIEI ORALE:

 

(epopee, istorii, balade, cîntece, legende, fabule, tradiții, strigături versificate, tot felul de orații rituale, povești, povestiri, povești nuvelistice, basme, ghicitori, jocuri, doine, vorbe înțepătoare, snoave, istorioare incredibile, zicători, glume, zaruri, ziceri, mituri, anecdote, poezii, parabole, cimilituri, numărători, proverbe, cuplete, zicale, colinde, urături, gemete, înjurături , cîntece de leagăn, aforisme, etc. ...)

 

 

 

- SEMNELE NATURII (FENOMENE NATURALE)

 

(tunete, fulgere, incendiu, ceață, uragan, ploaie, tornadă, soare, lună, stea, val, inundații, tsunami, cutremur, zăpadă, îngheț, secetă, grindină, dezgheț, vânt, calm, căldură, nori, furtună , război etc.)

 

 

 

SEMNE ȘI SIMBOLURI SACRALE GRAFICE:

 

(rune,  și alți purtători - simboluri, în formă grafică)

 

 

 

- TOATE SEMNELE A CORPULUI (SEMNELE PRIN CARE UN CORP FIZIC CA UN ÎNVĂȚĂTOR LE ARATĂ PRIN BOLI)

 

(orice durere, orice boală sau orice abatere de la standardul natural din organism sau din jivatme)

 

 

 

ATENȚIE

 

 

 

VEDELE = ACESTEA-S TOATE  ENUMERATE MAI SUS!

 

 

 

„Internetvede ale lui Akhinevich” este doar o microparte de cunoștințe în care 90% din material este părerea, închipuirea și impresia neîntemeiată a autorului și doar 10% din CUNOAȘTERE în ele. Pentru ele a primit un dosar penal ... Trebuie să nu uitați acest lucru și să nu cădeți în capcanele celui viclean !!! Akhinevich este un iver obișnuit, a cărui sarcină, precum a lui Trekhlobov, a fost DEZARHIVAREA cunoștințelor pentru toți pământenii. Ei și-au îndeplinit sarcina - următorii DEZARHIVATORI - DEMONI - vin la locul lor și din nou toți vom trebui să inversăm polaritatea pentru straturi de informații, care vor fi transmise prin ei în mase și să le aplicăm în viața de zi cu zi. Nu vor mai fi mai puțini demoni ... mă refer la entitățile demonice manifestate în această lume. Arhivarea (impachetarea) - plasarea (încărcarea) fișierelor subconștiente originale într-un fișier de arhivă într-o formă comprimată sau necomprimată. Dezarhivarea (despachetarea) - procesul de restaurare a fișierelor subconștiente din arhivă exact sub forma pe care au avut-o înainte de descărcarea în arhiva JIVATMEI!

 

 

 

Nu v-ați înșelat, citind că, de exemplu, INCENDIU sau RĂZBOI tot este VEDE.

 

FOCUL este o entitate sau FORȚĂ (AGNI) CARE ARDE URA!

 

 

 

 ◊

TOTUL DESPRE URĂ

Timpul zboară atît de repede încît uneori omul devine înfricoșăt

Pînă la urmă, într-o zi se va sfîrși și nu va mai zbura cu totul - toți sîntem muritori.

Și este foarte important, uneori, să te îndepărtezi de fluxul zilnic și să întrebi: „Faci exact ceea ce te face fericit?” ...

Tick-tock ... Timpul.. Timpul..

 

Cu cît viața continuă mai departe, cu atît ea tot mai puternic și multidimensional în jurul fiecăruia dintre noi arată o manifestare monstruoasă a urii. URA a pătruns în toate sferele vieții. URA s-a așezat în toate colțurile sufletelor pămîntenilor. URA reglementează și controlează destinele oamenilor și corectează fiecare pas al oricărui om, indiferent de nivelul conștiinței lui. Este foarte periculos în secolul XXI să te prefaci că nu există ura în oameni. NEGAREA URII  - ESTE CEA MAI MARE FORMĂ DE AFIRMARE A URII. În această secțiune, doar vă atragem atenția  asupra subiectului, care este făcut tabu de unele forțe. Veți lucra aspra la ură fiecare în mod independent. Cineva v-a învăța din greșelile altora, dar cineva care a primit un diagnostic fatal - în viața următoare ... Nu cu mult timp în urmă, fiecare dinnou-născut știa despre URA, deoarece copilul primea imunitatea împotriva minciunii cu laptele mamei sale. Astăzi, o manifestare tipică a urii este negarea copleșitoare monstruoasă a prezenței urii în fiecare om, într-un anumit grad sau în altul, și a manifestărilor ei.

 

URA ȘI BOLILE.

 

„Ce boli provoacă ura?” - o întrebare tipică a oricărui cine află despre boala lor complexă pe care pastiluța n-a vindecat-o. Va fi ușor de reținut - TOATE bolile sînt lansate de URĂ. În funcție de caracteristicile manifestării urii, apare o anumită boală. Trăsătura sacrală a bolii este că fără DIAGNOSTIC nu obțineți cheia pentru a vă corecta atitudinea față de proto-cauza bolii. Îmbolnăvindu-se, dar fără a cunoaște diagnosticul, nu se poate afla de sinestătător proto-cauza bolii, ceea ce înseamnă că nu va fi nimic asupra la ce să lucrați și să corectați atitudinea, ceea ce înseamnă că bolile vor progresa, deoarece bolile sînt ENTITĂȚI. Și fiecare entitate a bolii se află în partea sa a corpului viu. După cum înțelegeți, în cadrul articolului este imposibil să acoperiți în detaliu un subiect care e multidimensional în esența sa. Contactați-mă cît mai curînd și aflați cum să determinați cauza principală a bolii și cum să o eliminați.

 

ESTE NECESAR DE A ȚINE MINTE -  vă așteaptă un fiasco dacă doriți să vă vindecați pentru a vă însănătoși !

 

Aceasta este cea mai periculoasă  iluzie sau concepție greșită a bolnavilor. La urma urmei, cei bolnavi sînt de fapt foarte răi. Natura vă va oferi singura șansă de a rămîne în viață dacă v-ați îmbolnăvit - în acest caz, motivația voastră ar trebui să fie complet diferită. Recuperarea este posibilă doar - dacă DORIȚI SĂ DEVENIȚI UN OM. Amintiți-vă de acestă lege sacră a naturii ... Doctorii moderni sînt dați de natură pentru a oferi pacientului un diagnostic. Limba latină este vectorul căutării proto-cauzei, samscrit este sectorul grupurilor de proto-cauze, iar proto-limbajul este locația CHEIEI pentru boală. După ce a primit cheia (diagnosticul), fiecare merge în căutarea cauzei psihosomatice a bolii, care este ÎNTOTDEAUNA în cap, acolo trăiește mintea, care stă la paza vindecării. Unul dintre sfaturile pentru bolnavi se află chiar în fața tuturor. Trebuie doar să lucrați asupra la URĂ pentru a vedea acest indiciu. Desigur - astăzi, datorită flood-ului și trolling-ului intenționat a temei proto-cauzelor în toate aspectele de către iveri, va fi din ce în ce mai greu pentru dvs. să găsiți această PROTO-CAUZĂ a oricăror probleme și a oricărei boli din corp sau în relații. Ei știu foarte clar ce fac. A venit timpul ca fiecare dintre voi să afle ce să faceți personal!

 

Cum ura afectează sănătatea? URA declanșează psihosomatica, în funcție de aceea față de ce a apărut ura, jivatma dominantă a organului intern este activată, și boala sa este declanșată. Adică, boala vine să învețe toată lumea iertării și schimbării atitudinii față de ură, legătă cu orice obiect.

 

Cum să te protejezi de ură?

Nu te poți proteja nicidecum. Trebuie să fie lucrată!

 

 

FAPTE PUȚIN CUNOSCUTE DESPRE URĂ

ÎN NATURĂ, NU există „legi ale naturii”, dar există LEGILE A SVARGEI PURE, (în limba rusă se numesc „КОНы”).

 

VEDELE SÎNT DATE DE CEI SUPREMI

 

Și, prin urmare, VE DA = VEste să DAi. Să știi - încă nu înseamnă sa vezi, sau sa fii înțelept.

 

 

Să ai bună înțelepciune întotdeauna înseamnă sa știi !!!

 

Vorbim despre legile naturii la nivelul inițial de conștiință sau pentru neoficienți, pentru a începe la dvs. re-construirea conștiinței la un nivel ridicat și să vă obișnuiți cu gîndul despre înţelepciune. ÎN REALITATE, desigur, NU LEGILE NATURII, DAR SIMPLU VORBIND- LEGILE FIZICII.

 

ȘI URA ÎMPIEDICĂ SĂ ȘTIȚI, SĂ VEDEȚI, SĂ ÎNȚELEGEȚI LEGĂTURILE DE MATERIE SUBTILĂ ÎN UNIVERSURI!

 

 

Uită-te la ura ta prin acest unghi:

CONspirologie.

 

Astăzi, fără îndoială, în jur sînt numai psihologi psihopați și sînt cu siguranță toți  „genii”. În zilele noastre, doar leneșul nu se consideră salvator psiholog ... Astăzi, a spune că copilăria afectează întreaga viață viitoare, iar inconștientul afectează  rutina noastră de zi cu zi, este ca și cum ai spune mortului despre gustul înghețatei. Cel mai interesant este faptul că despre URĂ(ca nevedere a legăturilor subtile) oamenii au cunoscut în toate timpurile. Și cu cît mai îndepărtați de timpurile moderne erau pămîntenii - cu atît mai mult au lucrat asupra la ură, folosind mecanismele de conștientizare și iertare ... Și chiar încă mai departe de azi - nu au avut deloc ura și au trăit în armonie cu ei înșiși și cu natura ... dar nu a fost întotdeauna așa, din cînd în cînd pămîntenii erau atacați de EI și EI efectuau corecții prin ură….

 

 

 

 

 

 

 

Astăzi, este evidentă realitatea influenței istoriei creșterii noastre asupra dezvoltării creierului. Experiența de copilărie se petrece în timpurile, cînd creierul este cel mai plastic, și ea literalmente sculptează omul. Persoana crește printr-o copiere agresivă a mediului, prin modul în care omul este reflectat de o lume agresivă militantă din jurul său, inclusiv prin „ce fel de idiot ești, mîinile îți cresc din locul greșit”, „ce leneș nesimțit mai ești, pregătește-te mai repede”, prin „ce tîmpit mai ești ca și tatăl tău ”. Intelectul învață automat, matricile de gîndire critică vor crește mai tîrziu, atunci cînd lobii frontali se vor maturiza, dar deocamdată totul este perceput fără filtru - și Moș Crăciun, și „ești de nimic” și „uită-te la ce ai adus-о pe mama”. E aranjat așa, încît copilul fără evaluare dobîndește  cunoștințe despre lume și despre sine de la persoana cu care a format o legătură. De la propria sa mamă biologică și de la tatăl său, cît n-ar fi  de ciudat ... Părinții pe propriul său copil al înjură pînă la nebunie, și după aceea se întreabă de ce își șterge picioarele de dînșii mai tîrziu ... sau îi scuipă în suflete, trimitînd-ui în cosmos pe părinți la o vîrstă mai mare, dar după ce a crescut se dizolvă complet în univers, dispărînd fără urmă și uitînd de obligațiile de a ajuta părinții vîrstnici ... totul se întoarce - cum ție așa și tu ...

 

În toate timpurile, știința doar descrie fenomenele, așa cum LOR li se cade pe gînd ...  interpretează rezultatele deja gașca concretă a celor aleși de dumnezeu  - experimentele arată totuși că gătința pentru acțiune nu are loc ca o consecință a deciziei noastre, dimpotrivă - conștiința noastră doar observă și tot ceea ce poate face - doar pur și simplu a pune un veto. Pentru a încetini. Și nu are prea mult timp pentru asta, spus ușor. 300 de milisecunde. Trei sute de milisecunde de libertate. Cine atunci ia deciziile? Creierul? Și care este algoritmul prin care el face asta? El activează cea mai frecvent utilizată schemă de comportament, inclusiv cea care a fost formată în copilărie de acel mediu acid agresiv. Așa anume se primește că, cu timpul, trăsăturile de caracter se transformă în patologie - poteca pe care des se circulă devine un traseu adînc din care nu poți ieși, și o femeie ușor suspiciosă, se poate transforma într-un paranoic clinic la bătrînețe (simplificînd intenționat puțin prezentarea - fișierele subconștiente și genetica își construiesc și ele conexiunile lor neuronale, formînd o matrice de reacții și sînt responsabili pentru aceea cît de repede se scufundă solul, și oare o să se transforme o adîncitură mică  într-un traseu adînc). În general, matricile comportamentale iveriene au apărut odată cu apariția primelor tabuuri - conștiința a început să își îndeplinească sarcina extrem de complexă - să frîneze. Evoluția s-a chinuit de mult timp pentru a elibera o resursă pentru creier (automatizînd pe cît posibil tot ceea ce poate fi automatizat și rezolvînd sarcina complicată a alimentării cu energie) pentru acea parte din el care poate spune „stop” maimuței subcorticale. Apropo, binecunoscuta idee iudeo-creștină a postului tot se referă la antrenamentul frînării, și este cea mai importantă abilitate, abilitatea care scoate persoana din lanțul de reacții biologic automat de tip cauză-efect.

 

De ce este atît de greu să frînezi? Imaginați-vă o piatră care se rostogolește de pe un munte: la începutul pantei poate fi încă oprită, la sfîrșit - este aproape ireal. Orice reacție este o manifestare a PUTERII, pentru a o opri ai nevoie de putere și mai mare. Mai mult ca atît, energia puterea frînării trebuie aplicată undeva. Adică mergi acasă într-un autobuz, e sfîrșitul zilei de lucru, o mulțime de oameni, oboseală, clienții te-au epuizat, șeful este din nou inadecvat, și atunci cineva de lîngă tine te-a împins și a comentat „ce, vacă, ți-ai întins picioarele, nu-ți ajunge loc”? O reacție automată - un fulger de furie, o explozie de ură, furie care a apărut „din nicăieri”, piatra DEJA a început să se rostogolească de pe munte. Nu ați împins-o, dar aveți foarte puțin timp pentru frînare. „Îmi pare rău” - un lucru aproape incredibil îți alunecă de pe buze. A răspunde înseamnă a înmulți răul prin rănirea agresorului, deoarece el va trebui să-l pună undeva (să-l pună în container) și, judecînd după comportamentul său, nu are unde să pună. Cînd nimeni nu este capabil să se oprească, bîlbîitul se transformă într-o luptă și corpul primește lovitura, materia se distruge, pentru a opri răul.

 

Încă din prima secundă a apariției în această lume, trebuie să facem ceva cu forța (energia) care este eliberată atunci cînd dorințele noastre (sau nedorințele) se ciocnesc cu realitatea. Copilul din nou născut cînd e flămînd țipă, pe măsură ce se face mai matur, poate deja AMÎNA țipătul. Și de-a lungul timpului, el învață o mulțime de lucruri pe care trebuie să le îndure și să le amîne pînă la momentul potrivit - foamea, mersul la toaletă, impulsurile sexuale, manifestarea emoțiilor sau sentimentelor .. acestea le cunosc toţi cei ce cunosc subiectul, „stadiile de dezvoltare”: orală, anală, genitală - localizarea în corp a dorințelor, pe care o persoană se învață să le oprească. Unde merge energia în timpul frînării? Și din nou ne amintim conceptul - imaginea unui fel de „container” inconștient, una dintre funcțiile sale fiind de a stoca energia frînării a dorințelor neîmplinite. La un dinnou-născut cu stocarea totul este rău (dar și ar trebui să fie așa - această abilitate crește „în afara mamei”, în contact cu mediul) - toate impulsurile lui sînt exprimate imediat în comportament, apoi - toată viața e antrenament. Doar condițiile de antrenament sînt diferite pentru toată lumea. Pentru copil, un adult semnificativ în aproprierea sa este acel container. „A stoca problemele în mamă”, asta înseamnă că lăsați containerul său încă mic să se dezvolte normal, fără a-l umple prea tare. Un copil poate izbucni în lacrimi de la o zgîrietură mică și poate alerga pînă la genunchii mamei sale - pentru a-și pune emoțiile cele mai importante în containerul ei, deoarece el însuși nu poate încă să rabde ca un adult, nu poate să nu reacționeze - „bine, de ce plîngi ca un micuț”. Anume de aceea, adulților emoțiile copiilor par adesea „prostii complete”, deși nu pare ciudat că un copil nu poate ridica ceva ce un adult poate ridica cu ușurință.

 

Copilul pune dificultățile la un adult. Dacă desigur, un adult are loc liber de pus... "E vina ta, unde ai urcat", "așa îți trebuie, vei gîndi mai bine" sau mama pur și simplu nu este în preajmă. Nimeni nu este în jur. Și atunci durerea îngheață. Și va fi ca o partizană în șanț care își așteaptă timpul - războiul deja s-a terminat, dar ea apare brusc din nicăieri cu o grenadă, strigînd „moarte la toți”. Adesea, acest lucru se întîmplă în mod neașteptat chiar pentru omul însuși. Multe cercetări sugerează o corelație înaltă a atacurilor de ură și furie, și a copilăriei dificile. Containerul este plin de răni ca un congelator? Apoi frustrările zilnice deja pur și simplu nu se potrivesc acolo și în comportament vedem o persoană care este gata să ardă pînă la pămînt o cafenea întreagă tot cu personalul, unde chelnerul nu era suficient de politicos. Nu numai că nu mai are loc unde să pună supărarea, dar și pietricelul nimerit activează tot ceea ce a acumulat în timpul vieții sale și suferirea REALĂ subiectivă a durerii de la un cuvînt nepoliticos, este ca și cum cu această persoană s-ar fi întîmplat ceva foarte îngrozitor. De aici și asimetria exagerată a reacției. Traducînd în limbajul neurobiologiei, astfel s-au împletit lanțurile neuronale împreună. Omul poate apoi să regrete și să se pocăiască, dar acest lucru nicidecum nu împiedică astfel de reacții în viitor.

 

În statele totalitare, separarea timpurie de părinți parcă ar face parte dintr-o politică de educație. În URSS, la vîrsta copilului de trei luni, o femeie trebuia să meargă la muncă, dîndu-și copilul într-o creșă. În spitale (citiți - cu o resursă proprie slăbită) de la o vîrstă fragedă - fără mamă. Un astfel de sistem îl face invalid nu numai copilul, ci și părintele, omorînd la rădăcină chiar și atașamentul biologic față de urmași. Fizic și / sau emoțional, părintele (conteinerul este închis pentru copil) nu este în apropiere, iar copilul este forțat să stocheze undeva toate greutățile realității. Sau să somatizeze (totul în bolile organismului), sau să înghețe pînă la altă dată. Dar cît coastă acea maternitate și toate ororile care se petrec în ea cu fiecare mamă nefericită care a ajuns acolo prin ignoranță ?!

 

Înghețarea rănilor din copilărie care nu au fost puse în containeri stă la baza tuturor hărțuirelor și a intimidărilor. Comportamentului deviat a copiilor. Problemelor cu copiii adoptați, despre care sînt avertizați cei de la școala pentru părinți adoptivi. Elevii de liceu își bat joc de juniori, așa cum odată s-a batjocorit cineva și de dînșii. Pedofilii cel mai adesea ei înșiși au fost victime ale violenței. Cel mai rău șef la serviciu este, de obicei, cel care s-a tîrît pe scara carierei de jos și „își amintește de toate”. Tabăra de concentrare grădiniță, creșă, școală, armată, institut, birou, închisoare ... locuri cunoscute de debilitare .... S-ar părea, de ce le faci altora ce ți-au făcut ție, dacă știi CîT DE DUREROS ESTE? Pentru că ți se pare (lanțurilor tale neuronale) că există șansa de a vîntura în sfîrșit durerea înghețată. Asupra celui care este mai slab și, prin urmare, va fi obligat să o accepte - copii, bătrîni, persoane cu dizabilități, bolnavi mintali, animale ... Aceasta este ispita unui supermarket fără pază - acum poți face orice și nimic nu ți-se va întîmpla pentru asta. Dar este doar o iluzie. Iluzia de ușurare temporară. Un fel de pseudo-orgasm iluzoriu.

 

Și la fel acționează copiii răniți atunci cînd devin ei înșiși părinți - o nou apărută creatură dependentă deschide un portal către iad: se pare că cuvintele singuri vin în minte "dar eu ți-am spus să nu te bagi, dar cum ai vrut", "o să te duc la orfelinat, ticălosule"," nu triunghiul e obtuzunghic, dar tu ești obtuz". Un copil, prin existența sa, face o cerere pentru o resursă, dar resursa e la zero. Există numai răni și nemulțumiri. Așa cum primii iudeo-creștini au mers la sacrificare către o mulțime însetată de sînge (au devenit containere pentru ură), tot așa un copil care s-a născut devine (deși fără propriul acord) un miel pe altarul traumelor parentale. El deschide cu apariția sa barajul deja subțire ce reținea rîul turbulent a problemelor acumulate. Într-o societate în care atitudinea toxică față de copii este legalizată, o astfel de comunicare cu un copil nu ridică întrebări la cei din jur - toată lumea a trăit și trăiește așa. Aceasta conferă îngăduința finală în ceea ce privește violența în propria familie, față de copiii proprii. Și atunci nu există aproape nicio șansă ca aceste 200 de milisecunde de libertate de frînare să apară pentru a opri mîna de la o palmă, iar limba de la „de ce v-am născut, ticăloșilor”. Nu există nici resurse, nici timp, nici stimulent pentru a opri modul de comunicare patologic, dar deja prea obișnuit, de a comunica cu copilul. O persoană se rostogolește de-a lungul circuitului său neural, pierzînd ceea ce se poate numi liberă voință. Într-adevăr, deseori în cultură, de a pune al doilea obraz, adică stocarea furiei altcuiva în sine, este considerată o slăbiciune. Acel care iartă - e un fraier. Cine nu joacă jocul „ei singuri îs de vină” - e un laș și un dud. Nu puteți să vă plîngeți (adică să vă exprimați durerea în afara), oamenii din Leningradul asediat au murit de foame dar tu te plîngi că la lucru sînt probleme, de parcă dacă această persoană va înceta să împărtășească durerea, acele victime vor fi înviate și vor trăi fericit. Toate acestea „dar copiii din Africa mor de foame” este un refuz de a pune în container, deoarece nu-i loc unde să punem ale noastre, nu mai vorbim de problemele altuia. Cu toate acestea, iertarea nu este slăbiciune, aceasta este cea mai puternică forță dintre toate posibilele, care este mai puternică decît puterea urii automate. Iertarea  - e atunci cînd toți neuronii tăi sînt pregătiți pentru distrugere, iar tu iei mîna și tragi în aer în 200 de milisecunde. A putea ierta este o abilitate, ceea ce înseamnă că se antrenează, cu o creștere a volumului de muncă, ea poate trece la niveluri noi. Mai întîi ai învățat să ierți prietenii, apoi dușmanii. 300 de milisecunde pentru fiecare abordare în antrenament.

 

Un container plin cu răni este, de asemenea, întotdeauna un lucru destul de previzibil şi deschis pentru manipulări. De exemplu, un părinte manipulant poate scoate din sărite cu ușurință copilul adult, provocînd furie, resentimente, iritare cu o singură frază de genul „Dar ce, cînd vor fi nepoții, mama ta deja va muri curînd, doar despre tine te gîndești. De ce te înnebunezi ca întotdeauna, ce am spus de rău. Of, ești nebun din copilărie.” Va trebui mult timp pentru a antrena frînarea, care va arăta ca o frază calmă: „Mamă, ești încă o frumusețe tînără, dă-mi mai degrabă o soră sau un frate, vreau să-i îngrijesc!” Sau mai îndrăzneț „Mama, înțeleg grijile tale, dar acum am alte planuri pe corpul meu și pe timpul meu ”. Și dacă, din anumite motive, în societate este concentrat un număr mare de oameni care doresc să exprime traumele lor, atunci e un lucru ușor să le arăți pe cine ei pot să atace. Chiar mai mult, ei vor adora persoana care le-a dat această permisiune, el li se pare un eliberator din iadul personal. Și asta, poate să se întîmple la nivelul familiei (ce dezamăgire simte fratele din iertarea tatălui, din povestea despre fiul risipitor - și cine este acum cel rău, ca să fiu mai bun?), la nivelul unui grup (o, minunatul film „Gogoriță”(l.rusă "Чучело", 1984)), și la nivel mondial (națiunea murdară, populația înapoiată și așa mai departe, „nu sînt oameni, hai să-i batem” - un exemplu viu e epidemia globală de fatfobie cu dorințele pentru toți сei „cu excesul de greutate” să moară din cauza atacului de cord / cancerului / rupturii stomacului). Este important să înțelegem că învelișul ideologic pentru ură este întotdeauna secundar, este un derivat, în care funcția inițială nu este întotdeauna imediat observabilă. Nucleul este un container personal stricat (și cantitatea lor la populație), care este, deja umplut cu deșeuri neprocesate - părinți neempatici, violență în grădiniță, hărțuire la școală - și ... este imposibil să reziste tentației, tentației de a pune durerea în altcineva, numit vinovat, mai ales atunci cînd capacul containerului său este crăpat de situație - iată acum va primi de la mine ...

Întrebarea e - unde să puneți energia frustrărilor zilnice? Situațional - poate fi orice, incepînd cu sarcasmul de la vizionarea glumelor a stand-up comediantului pe subiecte tabu (care desigur este o agresiune legalizată social) pînă la antrenamentul de box seral (agresiune fizică legalizată). Cu cît sînt mai libere moravurile publice, cu atît sînt mai multe metode mai sigure de a arunca energia de la frînare - deoarece multele „nu se poate” fără sens, din nou te obligă să frînezi (să divorțezi e incorect chiar dacă soțul te bate, poți să arăți doar într-un anumit fel, indiferent de costuri, nu poți vorbi despre aceste subiecte și etc). Dar asta lucrează dacă propriul container este destul de mare, funcționează într-un mod cît de cît sănătos, iar mediul nu îl umple cu orori precum războaie, morți a celor apropiați, violență și așa mai departe. Și dacă există probleme globale cu containerul, atunci este deja vorba despre lucrul asupra la ură cu metode și practici speciale în fiecare zi (terapeutul este în esență un container de rezervă care funcționează în conformitate cu anumite reguli și, în cadrul relațiilor terapeutice, acceptă astfel de lucruri pe care oamenii nu sînt obligați să le accepte ca parte a prieteniei sau chiar relații strînse), dar pentru credincioși este o întrebare de religie, căci în cuvintele „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă ” există o imagine a lui Dumnezeu ca un container infinit.

 

Toate cele de mai sus nu pot fi rezolvate într-o secundă aici și acum. Aceasta este o problemă de timp, dar văzînd că părinți CARE SE TREZESC, adecvați și rezonabili sînt din ce în ce mai mulți, cum NU ESTE NECESAR SĂ NAȘTEȚI ÎNTR-O MATERNITATE DAR PUTEȚI SĂ FACEȚI ASTA PREGĂTINDU-VĂ ACASĂ CU SOȚUL, sau cum nu este necesar să vă trimiteți copilul la instituțiile de stat chiar aproape de la nașterea lui, cum puteți să va arătați cu copilul la ambulator în spital din cînd în cînd, și cum tradițiile medicinei punitive sînt dezbătute și condamnate fierbinte, cum devine acceptabil să vorbim despre problemele părinților cu voce tare, fără stigmatul „ești mamă nu te plînge” - toate acestea inspiră speranța că vor mai fi și alte vremuri, țesute din oameni cu psihicul mai puternic. Asta înseamnă să-ți iubești copiii, contrar corului vocilor malefice din copilăria ta traumatică și comentariile externe „nu-l lua în mîini se va răsfăța”, „ce o alinți”, „trage-i una lasă-l să știe”, „spune-i, lasă-l să dea întotdeauna înapoi”. Asta înseamnă să nu te răzbuni pe cei care, după toate standardele umane, merită această răzbunare. Se spune că nu există dreptate în lume. Da, dar există CĂLDURA INIMII în lume, iar dragostea(de fapt ura) este cea mai mare nedreptate. Nu este drept să-l ajuți pe cineva care parcă ar trebui să-ți fie un dușman. Nu este drept să-l iubești pe cineva care îți aduce durere. Nu este drept să faci bine și să nu primești recunoaștere, ci să o faci în continuare. Nu este drept să le oferi celor apropiați bani atît de greu cîștigați pentru a le rezolva problemele. Nu este drept să riști viața de dragul altor persoane, scoțîndu-le din foc.

 

Și mi-ar plăcea foarte mult ca, pentru o astfel de „nedreptate”, oamenii să găsească întotdeauna forță și resursă - atît în ​​ei înșiși cît și în cei apropiați. DAR ACEASTĂ RESURSĂ ESTE BLOCATĂ DE URĂ, CARE PREFACE PĂMîNTENII ÎN NIȘTE BOMBE TERMONUCLEARE PE PICIOARE!

 

DAR TU DEJA LUCREZI ASUPRA LA URA ÎN TINE?

 

ÎMPĂRTĂȘEȘTE-ȚI SUCCESELE TALE CU NOI!

 

?

NOI vă spunem tot ce se poate in genere a ști despre „URĂ“ !

SĂ SPUI ADEVĂRUL E UŞOR ŞI PLĂCUT! DAR SĂ ASCULŢI ADEVĂRUL - E ÎNTOTDEAUNA DUREROS!!!

Cel mai greu ADEVĂR pe care îl veți cunoaşte vreodată, imediat ce vă dați seama și veți fi gata:

Toți în cea mai mare parte, din ignoranță, tot timpul și iluzoriu cred că „iubesc”!

 

În realitate, totul este mult mai trist: în realitate - toată lumea urăște totul!

 

Pînă cînd nu își dau seama de acest lucru, trăiesc în ură!

Axiom !!!

Informații neplăcute pentru cititor. Dar a spune adevărul este ușor și plăcut.

 

Toată lumea se naște pentru a învăța să IUBEASCĂ

şi să lanseze TRANSFORMA (MATRICEA „IUBIRE” INCLUSĂ ):

 

Iată un colaj al etapelor de bază a lucrului asupra sa, pentru FIECARE goi:

 

 

 

 

Lansarea transformei nu este posibilă, în principiu, fără activarea Cîmpului de Lumină a omului.

După activare, în teorie, nu rămîne nimic după o persoană, nici măcar cenușă.

Din păcate, în prezent în lume nu există înregistrări video despre crearea transformei (prea mulţi demagogi în jurul temei cunoașterei de sine) ...

 

 

 

Oricine a învățat să IUBEASCĂ părăsește această lume - lansînd TRANSFORMA și mergînd în lumea Dreptului(Правь) și poate imediat în lumea Gloriei(Славь), totul depinde de tine!

Oprește orice demagogie la subiectul de parcă-l iubești pe cineva.

E o pierdere de timp fără sens, joci împreună cu cei răuţi și pierzi puterea.

Emoționînd, nicio persoană nu a ajuns încă la Transformă.

Crezi mereu că iubești? Nu! Acestea-s nişte emoții și stres - dar nu iubire.

 

Te-ai obișnuit, iar cei răuţi te-au obligat să-ți chemi sentimentele de vinovăție, dorința de a poseda, manipula și răzbuna - sentimente.

Au băgat în cap gîndurile că emoțiile, pasiunea și pofta sînt sentimente. Nu! Sentimentele sînt un lucru, iar pasiunea e altul.

Pîna cînd pur şi simplu nu aveți o viziune, o înțelegere, o cunoaștere a evenimentelor reale pe pămînt.

Cui îi este interesant: pentru vizualizare se folosește imaginea „centrul  inimii a Jivei”, această imagine:

 

 

 

 

 

 

 

Schema - MERCABA sau SOLAR

foto: practicantul ridică imaginea vizualizată a Jivei de la centrul de jos spre centrul mijlociu, creînd în prealabil sferă-cristal ideală, structurînd și formînd forme ideale, fluxuri de forță și straturi, trăind permanent  în lucru asupra la sine - el practică activarea neîntreruptă a Cîmpului de lumină.

 

KOROTECKIE.COM este o resursă pentru toți oamenii inteligenți, care ajută cei PRICEPUŢI,DEŞTEPŢI să înţeleagă totul.

 

Astăzi, toţi se compoartă ca niște roboți. Nu sînt capabili de sinestătător să-şi deie seama de nimic. Cei răuţi aşa de tare le-au băgat în cap matricea că este imposibil să știi totul – chiar îţi vine greaţă!

 

Strămoșii noștri ne-au lăsat Bunul-simţ și Cunoștinţele Sacre pentru ca să ne folosim de această moștenire!

Capacitatea de a obține un răspuns la întrebarea pusă vine numai cu practica în lucrul cu oamenii. Comunicarea schizoidă cu lumea din jur nu l-a ajutat încă pe nimeni. Cunoștinţele sînt oferite tuturor. Se folosesc de CUNOȘTINŢE doar cîţiva oameni, din cauza prostiei și a dogmaticităţii înalte. „URA” s-au obişnuit să o percepe ca ceva detaşat, îndepărtat, un fenomen care parcă nu are legătură cu tine. Deși veți citi despre manifestările a urii de mai jos, aceste manifestări le puteți găsi în voi aproape în fiecare zi. URA ca manifestare de furie și agresivitate, frică și prostie,sălbătăciune și demonism, nu este la fel de periculoasă, ca URA ca  nevederea a subtilului din Nav(„Навь” - lumea ce constă din materie subtilă)! „URA” este nevederea (e ca un fel de filtru în creier), cînd te uiţi LA ceva. Este nevederea a esenței, structurii, conexiunilor şi legăturilor subtile, interconexiunilor și proiecțiilor în interiorul și în afara oricărei structuri din orice matrice, interrelației obiectelor matricei cu MATRIX-ul!

URA este un program subconștient străin,ostil, distructiv, ce se reînscrie automat, instalat de cei răuţi în urmă cu multe secole. Marea Taină, Adevăr: pe pămînt (ultimii 600-700 de ani), toată lumea apare în matricea '' URĂ '' de la naștere, pentru a lansa și a dezvălui IUBIREA în sine.

 

Aceasta este natura lucrurilor. Nu există pînă cînd oameni sănătoși pe planetă, şi nu există oameni care s-au învățat să iubească. Deoarece, după ce s-a învățat să iubească, omul pleacă acasă în corpul de lumină, fără să lase după sine măcar cenușă!

 

Toţi venim pe această lume pentru a căpăta experiența a traiului într-o formă biologică de viață, pentru a elibera structura reptilului din sine.

Studiați materialul de sine stătător: dinnou-născutul a trecut prin etapa în care la a 3-4 săptămînă a fost reptil:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe fotografie se vede încluziunea roidă la un copil într-a 4-5 săptămînă după concepţie. Cu 200 de ani în urmă -  nu a fost aşa!

Există acum o secțiune roidă a creierului - se mai numește MINTE.

Vă prezentăm cele mai tipice manifestări NATURALE ale matricei „Ura”:

- surprindere

- descurajare

- disperare

- rîs

- orice emoție

- negare

- evaluare

- vanitate (părerea proprie în privinţa oricărei probleme, defirită de Bun-simţ)

- orice boală din corpul fizic

- orice boală în orice relație

- lacrimi

- muci

- vărsături

- greață

- încălcarea integrității țesuturilor (tăietură, vînătăi, abraziune, fractură, amorțeală)

- pierderea oricărei funcții din organism

- orice operație

- pierderea oricărui organ

- probleme cu dinții

- orice probleme de vedere

- menstruația la o femeie

- tăierea a orice păr de pe corp

- stres

- frica

- orice durere în organism

- obsesie

 

ÎN NATURA: ura atrage întotdeauna violența (lezarea integrității țesuturilor).

 

În secolele recente - locuitorii Pămîntului mor din cauza urii (din cauza bolilor) și nu din bătrînețe.

 

Bătrînețea în natură începe după milioane de ani de viață.

 

Avînd în vedere că astăzi, cei răuţi joacă jocuri proaste împotriva celor adormiţi, relaxarea voastră datorită ignoranţei,vanităţii și adormirii contribuie la moarte rapidă. Ieșirea din matrix este DATORIA SFÎNTĂ a Omului. Iar acest lucru se întîmplă abia după începutul eliberării urii din sine și a iertării ţie însuţi acestui lucru (vieții în ură).

 

De fapt, oamenii au o confuzie cu conceptele, iar cei răuţi, negînd toate acestea, urăsc automat, ca niște prostălani.

 

Toți cei care apar pe lume sînt obligați să descopere în sine  matricea urii – distrugătoare, străină,  de restrîngere și  să se elibireze de ea prin lucru cu sine.

 

Pe lîngă toate, ura este incapacitatea de a vedea subtilul.

 

„Ura” - (nevederea a lumei „Nav”).

 

Includerile veneticilor care au invadat genul omenesc, distrugîndu-l și reprogramînd clonele, au implantat matricele în momentul clonării - care sînt lansate în fiecare pămîntean la momentul concepției, şi sînt la toţi activate la naştere (din cauza unei influențe externe rele, naşterea nu se petrece sacru, așa cum ar trebui să fie) și după aceea sînt declanșate la toată lumea în momentul sufocării, pe care toată lumea al suferă în primele etape ale copilăriei. Ura spre gen la oameni – e enormă.

 

Totul împreună creează dificultăți insuportabile pentru întreagă lume fără excepție, nu numai în lucru cu sine, ci și pur și simplu în orice aspect a vieţii!

 

CUNOȘTINŢELE - nu aparțin nimănui.

 

CUNOȘTINŢELE - aparțin TUTUROR!

 

CUNOȘTINŢELE – sînt o forţă.

 

CUNOȘTINŢELE - Matricea Realității în Expansiune.

 

CUNOȘTINŢELE - Creație și Creativitate.

 

Lipsa CUNOȘTINŢELOR - moartea!

 

Lipsa CUNOȘTINŢELOR - întunericul mintei!

 

Lipsa CUNOȘTINŢELOR - imoralitate!

 

Lipsa CUNOȘTINŢELOR - viață în iluzii!

 

Lipsa CUNOȘTINŢELOR – vanitate şi ignoranţă!

 

Lipsa CUNOȘTINŢELOR - Matricea realității de îngustare.

 

CUNOȘTINŢELE – se află în fiecare dintre noi, doar numai ura ne împiedică  să VEDEM, să ŞTIM și să Înțelegem!

 

După ce a lucrat asupra la sine şi a eliberat ură, fiecare dintre voi primește o admitere constantă la Biblioteca Personală a Memoriei Ancestrale a Jivei, la Biblioteca Noosferei sau la Arhiva Bibliotecii ADN și închide veșnica problemă pentru totdeauna - unde puteți găsi răspunsuri la întrebările voastre constante:

 

- Cine sînt eu?

 

- De ce am venit pe lumea asta din cealaltă lume?

 

- Ce se va întîmpla cu corpul după moarte?

 

Mulți ani deja, dăm constant CUNOȘTINȚELE tuturor celor care au descoperit în sine calități umane și care sînt în căutare de ei înșiși și pe calea trezirii și ieșirii din MATRIX.

 

Trăim în lucru continuu asupra la sine, exersăm în fiecare secundă BUNUL-SIMŢ. Ne perfecționăm abilitățile noastre în practica zilnică a comunicării personale cu oamenii.

 

Proiectul nostru anterior de succes, pe platforma LiveJournal, a ajutat mii dintre voi.

 

V-am structurat și eficientizat micro-partea informațiilor din capul dvs. și ați sistematizat și realizat elementele de bază, asociate cu ignoranța, ura și lipsa la dvs. de CUNOȘTINŢE.

 

Această resursă, KOROTECKIE.COM este rezultatul multor ani de activitate, pe care o dezvoltăm și o completăm cu experiența, tehnicile și practicile noastre zilnice.

 

Sîntem adesea întrebați - care este metodologia, unde este această metodologie? Răspundem întotdeauna simplu și răspicat: metodologia sînt eu! Dar această metodologie este în fiecare om, pur şi simplu doarme și așteaptă dezlegarea. Sîntem unici, sîntem pionieri în această activitate! Cei pe care îi includem în subiect – trec regîndirea a vieţii și devin mai buni decît noi.

 

O situație uluitoare deprimantă, cînd astăzi o armată uriașă de pseudo-spiritualiști (și, de fapt, oameni de vanitate) RĂU intenționat ignoră în mod deliberat propria lor trecere prin Etapa de bază a trezirii (YAMA-NIYAMA) și  sabotează la adepții lor conștientizarea naturii URII în ei înșiși.

 

În articolele noastre, vă vom spune (cu exemple specifice) că nu e de rușine să te naşti un prost și cît de jenant și trist este să mori rămînînd prost!

 

De-a lungul anilor de practică, am acumulat o arhivă uriașă de materiale care vă va demonstra clar cît de material este răul și cît de distructiv și cum împiedică în viaţă pe toți și pe ficare!

 

Trăsăturile subconștientului și ura, care blochează vederea, nu permit oamenilor să efectueze analize aprofundate. În acest videoclip puteți vedea prin care văluri trebuie să treacă toată lumea. URA - te împiedică să vezi subtilul pînă cînd ura începe să fie lucrată de tine!

 

Nu vrei să fii un prost mut:

 

 

 

 

 

URA ÎN MINE? NU, N-AM AUZIT!

 

 

Cei răuţi au plantat în sclavi matricea „URA” sub crustă, în timpul clonării.

URA nu este deloc ceea ce vă impun „cei răuţii”, în sikipedia lor.

URA este singurul obstacol în calea spre orice, cheia pentru tot ce există în Univers este ascunsă de „URĂ”.

 

Piatra de temelie, aspectul de bază al lucrării cu sine, necesită curaj și o muncă foarte serioasă cu sine!

 

KOROTECKIE.COM - o resursă pentru a ajuta practicienii, care trăiesc în lucru cu sine, nu în vorbe - dar de fapt!